• Een ademvrij leven

  Breathwork workshops en sessies

  Prijzen voor individuen

  1 x losse ademsessie online = €22,-

   

  Strippenkaart voor online sessies:

  5 x ademsessie = €80,-

  10 x ademsessie = €110,-

   

  Later komt dit in een centraal boekingsysteem, nu houd ik zelf nog even de administratie bij. Neem contact met mij op via janneke@byjann.com.

  Workshops voor bedrijven

  Ik maak super graag een workshop voor jouw bedrijf op maat. Neem vrijblijvend contact met mij op via janneke@byjann.com

   

  Je kunt bijvoorbeeld denken aan een drie uur durende workshop met daarin:

  - ademtheorie, want waarom zou je het doen?

  - begeleidende meditatie

  - diverse ademoefeningen

  - directe toepassing binnen jouw werkzaamheden

  Wanneer is het iets voor jou?

  Je wilt jezelf helemaal voelen en de mooiheid van het bestaan ervaren. Je wil je gelukkig voelen met jezelf. Wie je ook bent en wat je ook doet. Doordat jij je goed in je vel voelt, kun je ook leren om geluk aan te trekken.

   

  Nu voel jij dat je niet vrij ademt. Je loopt bijvoorbeeld vast, je bent over bepaalde dingen niet tevreden, je hebt misschien een onbestemd gevoel of angst en somberheid.

   

  Ergens besef je wel dat het anders kan, maar je weet nog niet hoe je daar kunt komen.

   

  Ademwerk helpt je daarbij.

  Wat is uniek aan het ademwerk dat ik aanbied?

  Er is altijd ruimte voor jouw wensen.

  Er is altijd nazorg de day after.

  We gaan niet alleen ademen, we doen dat met een bepaalde intentie.

  We onderzoeken wat er is losgekomen.

   

  Lees de reviews en oordeel zelf!

   

  Waarom ik dit aanbied

  Vanaf 2017 ben ik zelf bezig met bewust te ademen. Deze ademreis heeft mij veel gebracht in het loslaten van vastzittende emoties en energie. Sinds die tijd heb ik vele technieken geleerd en inzichten gekregen.

   

  Ik deel ze graag met jou! Ik geloof dat dit ademwerk ook voor jou transformerend kan werken.

   

  Ik benader adem via de yogafilosofie (pranayama), de Wim Hof ademmethode en het verbonden ademen.

  Welke opties zijn er?

  • Online groep sessies: zie agenda!
  • Online / Offline groep sessies voor jouw bedrijf of organisatie
  • Online/ Offline privésessies 
 • Review van Annika

  Voor de start had ik de intentie om me volledig over te geven aan wat dan ook zou gebeuren tijdens de ademsessie. Het heeft me geholpen helemaal bij mijn gevoel te komen en de volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkeling helder te krijgen. Heel fijn dat ik de volgende dag nog even mocht napraten met Janneke over wat de sessie teweeg bracht. Als je op wat voor manier dan ook probeert een stapje dichter bij je essentie te komen dan kan ik je zeker aanraden om mee te doen. Ook het volgen van de sessie online heeft totaal niet tot beperkingen geleid.

  Review van Hanne

  Na de ademsessie voel ik me rustig en in contact. Het smaakt naar meer. Het was een thuiskomen in mezelf dat ik was vergeten. Deze ademmethode is echt super mooi en helend. Janneke weet een heldere, duidelijke, fijne, veilige en vertrouwde sfeer te creëren. Ze gaf mij het gevoel dat ik word gezien en gehoord. Super fijn en erg professioneel.

  Review van Raoul

  Ik heb heerlijk genoten en geleerd bij de online Breath Workshop. Janneke ervaar ik als deskundig en met een goed oog op de mens. Ze is een fijne begeleider en heeft me naar diepere verbinding in mezelf begeleid. Na afloop voelde ik me erg ontspannen en wist ik weer punten waar ik mee aan de slag wilde. Een goed begin van deze week! Ik kan je dan ook aanraden een workshop bij Janneke te volgen

  Review van Kirsten

  De ademsessie bij Janneke was erg fijn. Het voelde veilig en was totaal niet zweverig. Bizar om te ervaren was dat ik gisteren voorafgaand aan de sessie last had van mijn been. Tijdens de sessie ben ik er met mijn aandacht naar toe gegaan en is de pijn verminder. Bijzonder hoe adem werkt!

  Review van Marie

  Vooral in Coronatijden merk ik hoe belangrijk ik het vind om vaker in te checken hoe het met me gaat en hoe ik me voel. De ademsessie heeft me daarbij enorm geholpen. Ik zou je aanraden een sessie te volgen als je jezelf beter wilt leren kennen. Janneke begeleidt de sessies met veel empathie en rust. Dankjewel!

Alle berichten
×