• Liefdevolle en aandachtige

  Coaching

  Wat kan je verwachten na mijn coaching

  • Manifesteren vanuit jouw authentieke zelf
  • Bewustzijn over wie jij werkelijk bent.
  • Richting ervaren in je leven
  • Zelf je leven vormgeven zoals jij dat wilt
  • Meer rust in je hoofd, minder piekeren.
  • Mensen en situaties aantrekken die bij jou passen.
  • Balans, congruentie, alignment
  • Je gebruikt je mannelijke en vrouwelijke talenten
  • Je ervaart dat het leven stroomt

  Jouw uitdaging

  Je hebt mooie ambities en verwacht veel van jezelf. Het liefste wil je het leven helemaal leven. Maar nu loop je ergens vast. Misschien ervaar je angst, somberheid of dat je gevoeliger bent dan andere mensen.

   

  Dit heeft effect op hoe je denkt over jezelf. Deze gevoelens en gedachten hebben impact op jouw leven. Bijvoorbeeld op je gezondheid, relatie(s) of werk.

   

  Je komt er zelf even niet uit. Heel normaal. Je mag hulp vragen! En ik help je graag.

  Mijn methode

  Samen vertragen we en onderzoeken we met verschillende methoden waar je in vastloopt. We maken jouw wensen en dromen zichtbaar en voelbaar. Zodat je die ook kunt manifesteren.

   

  Ik gebruik een combinatie van fysieke, mentale, emotionele en spirituele oefeningen. Waaronder de volgende technieken:

  - Yoga

  - Mediatie

  - Visualisatie

  - Ademwerk

  - The work van Byron Katie

  - Creatieve opdrachten

  - Roadmaps ontwikkelen

  - Dialoog

 • Voor jou persoonlijk, omdat je het waard bent

  Investering

  Het tarief voor een losse coachingsessie van 1 uur is

  • voor particulieren € 111,- incl. BTW.
  • voor zakelijke relaties € 144,- excl. BTW 21% met factuur.
   

  Het tarief voor een coachingtraject van 5 sessies van 1 uur is

  • voor particulieren € 399,- incl. BTW. 
  • voor zakelijke relaties € 499,- excl. BTW 21%met factuur.

   

  Tot 48 uur voor een coachingsessie kun je de afspraak verzetten of annuleren tegen een vergoeding van €50,- daarna wordt er 50% van het tarief in rekening gebracht.

   

 • Reviews

  Wat anderen over mij zeggen

  Vera van Rijn

  Janneke heeft mij enorm geholpen, om weer grond onder mijn voeten te krijgen. In de onrustige tijden na mijn emigratie naar het buitenland. Door haar fijne intuïtieve aanpak kon ik in dit traject samen met haar, mijn oude patronen, angsten die zich aandiende onder ogen komen.

  De projecties en onrust omzetten naar kalmte, het vertrouwen te hebben en weer stevige grond onder mijn voeten voelen. Ik sta weer in verbinding met mezelf en mijn omgeving. Dankzij haar fijne meditaties, ademhalingstechnieken, online video calls en creatieve opdrachten.

  Hierdoor hebben we een ware transformatie gecreëerd in minder dan 3 weken. Ik ben nu echt thuis in mezelf en hoef er ook niet meer van weg, waar ik ook ga ik neem altijd mezelf mee. Wat een fantastische ervaring en een fijne energie brengt dat.

  Gift to myself!

  Ellen

  Janneke is warm, betrokken, scherp, liefdevol, diep, speels en integer.


  Gecoacht worden door Janneke voelt als een warm bad. Niet in de zin van een ‘easy ride’, wel in de zin van een veilige en vertrouwde context die ze weet te creëren. Ze is oprecht geïnteresseerd om jou verder te helpen. Janneke stelt rake vragen en heeft feilloos in de gaten waar de schoen wringt en weet dat helder te benoemen, en daar gaat ze terplekke mee aan de slag, dan past ze het programma voor die dag daarop aan.


  Ze geeft ook niet zomaar op. Als een onderwerp of thema nog niet voldoende is uitgediept bijvoorbeeld. Ze nodigt je uit steeds terug naar je gevoel te gaan en geeft je daar tools voor. Bijvoorbeeld in de vorm van een helpende meditatie.
  Ze komt met grappige, concrete opdrachten waarmee je onmiddellijk nieuw gedrag in de praktijk kunt gaan brengen, ermee oefenen, ook al heb je het nog nooit gedaan.
   

  Ik kende Janneke niet voordat we aan dit traject begonnen en nu ervaar ik haar als een hele grote supporter, een waardevolle A-speler.

  Monique Knoop

  Ik heb de coaching van Janneke als prettig en behulpzaam ervaren. Het begon met een creatieve opdracht waardoor ik concreet heb kunnen maken hoe de situatie nu is en hoe ik het graag zou willen. Tijdens de skype sessies zijn we hier dieper op ingegaan en heeft Janneke me begeleid, onder andere door middel van meditaties.

   

  Hierdoor heb ik meer rust in mezelf gevonden. Ze heeft een fijne stem en een prettige energie, waardoor ik direct rust ervaar na een meditatie. Janneke heeft me geholpen met affirmaties en met het voelen van emoties en wat ze betekenen. Het heeft mij bewust gemaakt dat mijn gevoelens niet raar zijn, het hoort bij het proces. Ik heb geleerd om ze waar te nemen en te accepteren dat ze er zijn. Ook hebben onze gesprekken er mede voor gezorgd dat ik meer compassie voor mezelf heb en daarmee automatisch ook voor anderen.

   

  Ik vond het vooral heel fijn dat ik steeds met Janneke kon delen waar ik op dat moment tegenaan liep. Ze kan goed luisteren, is eerlijk en heeft geen oordeel. En ondanks dat het een online sessie is, voelde het altijd heel vertrouwd. Al met al, beveel ik Janneke aan als coach.

 • Angsthaas gaat naar yogales

  Moediger leven met yoga

  Mijn E-book

 • Als je denkt dat ik je kan helpen, bied ik je gratis telefonische kennismaking aan.

  Plan een kennismakingsgesprek

   

Alle berichten
×