• Als dagvoorzitter, moderator en facilitator

  Voor jouw organisatie

  Wat kan je verwachten?

  • Rust in het team of tijdens jouw event 
  • Ontspannen en veiligheid
  • Meer bewustzijn en versterking van gezamenlijke visie
  • Sprekers hebben vertrouwen
  • Deelnemers en jijzelf gaan geïnspireerd naar huis 

  De uitdaging

  Je zou graag meer afstemming in het team willen ervaren. Jullie zitten niet altijd op een lijn. Je zou graag vanuit rust en aandacht willen werken, maar in de hectische omgeving en de snelheid van jouw bedrijf lukt dat niet altijd. Samen vertragen we, brengen we de aandacht naar het hier en nu. Vanuit daar werken we aan gezamenlijke visie en doelen voor het team.

  Mijn manier van werken

  Wat ik doe is helemaal aanwezig zijn bij jouw event of organisatie. Ik heb een breed scala aan oefeningen in mijn bagage, die uiteenlopen van meditatie en yoga tot zakelijke gesprekstechnieken. Maar het belangrijkste van wat ik doe is aandachtig aanwezig zijn, ruimte geven voor de personen, veiligheid creëren, zodat alles gezegd kan worden. Ik stem mijn werk af op jou en de behoefte van jouw team. Ik werk op basis van intuïtie en in het moment. Dat heb ik geleerd tijdens mijn opleidingen en training die ik zelf heb gevolgd bij onder andere Yoga College Tilburg, Yourlab, Paluka en 365 Dagen Succesvol.

 • Reviews

  Wat anderen over mij zeggen

  Queeny Rajkovski - Gemeenteraadslid de Utrechtse VVD

  Ik heb Janneke als voorzitter meegemaakt bij diverse type bijeenkomsten. Van informele bewonersbijeenkomsten tot formele bijeenkomsten in een formele setting met (politieke) lading.

  Janneke heeft een fijne zachte en oprechte persoonlijkheid. Dit uit zich in haar voorzichtersrol in een soort kwetsbaarheid zonder dat zij de leiding verliest. Een mooie aangeboren eigenschap die maakt dat zij zich duidelijk onderscheidt van ander type voorzitters.

  Als je Janneke als voorzitter hebt, dan kan je erop rekenen dat zij er volledig voor gaat om ervoor te zorgen dat de doelen van de bijeenkomst worden gehaald, de tijd in ogenschouw wordt genomen en zij dit op een manier doet die recht doet aan alle aanwezigen.

  Nadoua Dahmane - Lifecoach

  Oh, wat ben ik blij dat jij het dagvoorzitterschap op je nam! Ik kon daardoor vanaf de zijlijn meekijken, optimaal genieten en 'incasseren'.

  Je deed het fantastisch, een grote zorg minder voor mij. Je zorgde voor het vertrouwen in je bij de sprekers door ze te begroeten en kennis te maken, je regelde nog even de laatste puntjes, je dacht met me mee wat nog nodig kon zijn. Tijdens het programma hield je de sprekers liefdevol aan hun tijd, je deed de aankondigingen zorgvuldig en stond mij bij het trekken van de verrassingslootjes.

  Grappige momenten dat ik instinctief de namen de zaal in riep en jij liefdevol de microfoon onder mijn neus 'duwde'. Oja, we hebben een microfoon hahaha. Ik vond het geweldig je aan mijn zij te hebben staan en ik dank je hartelijk vanaf de bodem van mijn hart voor het hosten van mijn event.

  Heb je een bijeenkomst, een evenement of ander soort meet up met mensen en ben je op zoek naar een lieve, doch strikte dagvoorzitter? Neem contact op Janneke en bespreek met haar de mogelijkheden.

  Wat ik zo fijn aan je vind, Janneke, is je toegankelijkheid, je interesse in andere leefwerelden, je mens tot mens benadering, je zachtheid. Het geeft vertrouwen, brengt humor tot leven en schept verbindingen. Je bent de lijm geweest in dit event. Nogmaals, dank je wel!

All Posts
×