• Ware dialoog

  Wat kan je verwachten?

  • Rust in het team en tijdens jouw event 
  • Ontspannen en veiligheid
  • Meer bewustzijn en versterking van gezamenlijke visie
  • Sprekers hebben vertrouwen
  • Deelnemers en jijzelf gaan geïnspireerd naar huis
  En voor jou als opdrachtgever:
  • Heldere verwachtingen en een draaiboek
  • Evaluatie en feedback
  • Duidelijkheid over te volgen stappen
  • Inspiratie en zin om hiermee aan de slag te gaan

  De uitdagingen

  • Je zou graag meer afstemming in het team willen ervaren. Jullie zitten niet altijd op een lijn. 
  • Je zou graag vanuit rust en aandacht willen werken, maar in de hectische omgeving en de snelheid van jouw bedrijf lukt dat niet altijd.
  Na het werken met mij krijg je:
  • Helderheid creëren over de doelen die jullie de komende tijd willen bereiken.
  • Duidelijkheid over de te nemen stappen om het resultaat te verdubbelen. Of dit nu gaat over financieel resultaat, over het bereiken van meer klanten of over geluk in het bedrijf.

  Mijn manier van werken

  Samen vertragen we, brengen we de aandacht naar het hier en nu. Vanuit daar werken we aan gezamenlijke visie en doelen voor het team.

   

  En het belangrijkste van wat ik doe is aandachtig aanwezig zijn, ruimte geven voor de personen, veiligheid creëren, zodat alles gezegd kan worden.

   

  Ik heb een breed scala aan oefeningen in mijn bagage, die uiteenlopen van meditatie en yoga tot zakelijke gesprekstechnieken.

   

  Ik stem mijn werk af op jou en de behoefte van jouw team. Ik werk op basis van intuïtie en in het moment. Dat heb ik geleerd tijdens mijn opleidingen en training die ik zelf heb gevolgd bij onder andere de Business Tribe, de Bewustzijnsschool, Yoga College Tilburg, Yourlab, Paluka en 365 Dagen Succesvol.

   

   

  Tarieven

  • € 18.888,- voor 12 dagen. 
  • € 8.888,- voor 5 dagen.
  • € 1.999,- voor 1 dag. 
  Tarieven zijn inclusief voorbereiding en nabereiding, exclusief btw. Dit is een indicatie.
   
  Neem met mij contact op voor meer informatie.
   
  NB! Voor maatschappelijke organisaties hanteer ik een ander tarief. Neem daarvoor contact met me op.
   
   
 • Reviews

  Wat anderen over mij zeggen

  Matthijs Zwier - Verbinder gemeente Utrecht

  Janneke is een dagvoorzitter en verbinder die gelooft in de manier waarop wij werken in het Gezondheidspact Utrecht. Een dynamisch netwerk waarbij iedereen die iets bij wil dragen aan de gezondheid in Utrecht welkom is. Daarnaast is zij als geen ander op de hoogte van de uitdagingen, kansen en mogelijkheden voor de stad Utrecht wat betreft gezondheid, kansengelijkheid en inclusiviteit.

   

  Met haar energie heeft Janneke een mooie bijdrage geleverd in het realiseren van een gezamenlijke belofte met onze pledgepartners. Een belofte die ze met passie vertaalde naar concrete acties en pragmatiek. Het resultaat is een een fantastische start van een dynamisch netwerk.

   

  Ik beveel je aan om met Janneke te werken als je een bevlogen verbinder zoekt. Janneke is ‘skin in’, actiegericht en vol passie. Ze neemt als van nature een plek en rol op zich die maakt dat er goede samenwerking mogelijk is. Ze is autonoom in haar opdracht en heeft maar heel weinig nodig om concrete stappen te zetten. Nog los van dat het super gezellig is om met haar samen aan een opgaaf te ploeteren!

  Queeny Rajkovski - Tweede Kamerlid VVD

  Ik heb Janneke als voorzitter meegemaakt bij diverse type bijeenkomsten. Van informele bewonersbijeenkomsten tot formele bijeenkomsten in een formele setting met (politieke) lading.

  Janneke heeft een fijne zachte en oprechte persoonlijkheid. Dit uit zich in haar voorzichtersrol in een soort kwetsbaarheid zonder dat zij de leiding verliest. Een mooie aangeboren eigenschap die maakt dat zij zich duidelijk onderscheidt van ander type voorzitters.

  Als je Janneke als voorzitter hebt, dan kan je erop rekenen dat zij er volledig voor gaat om ervoor te zorgen dat de doelen van de bijeenkomst worden gehaald, de tijd in ogenschouw wordt genomen en zij dit op een manier doet die recht doet aan alle aanwezigen.

  Nadoua Dahmane - Entrepreneur

  Oh, wat ben ik blij dat jij het dagvoorzitterschap op je nam! Ik kon daardoor vanaf de zijlijn meekijken, optimaal genieten en 'incasseren'.

  Je deed het fantastisch, een grote zorg minder voor mij. Je zorgde voor het vertrouwen in je bij de sprekers door ze te begroeten en kennis te maken, je regelde nog even de laatste puntjes, je dacht met me mee wat nog nodig kon zijn. Tijdens het programma hield je de sprekers liefdevol aan hun tijd, je deed de aankondigingen zorgvuldig en stond mij bij het trekken van de verrassingslootjes.

  Grappige momenten dat ik instinctief de namen de zaal in riep en jij liefdevol de microfoon onder mijn neus 'duwde'. Oja, we hebben een microfoon hahaha. Ik vond het geweldig je aan mijn zij te hebben staan en ik dank je hartelijk vanaf de bodem van mijn hart voor het hosten van mijn event.

  Heb je een bijeenkomst, een evenement of ander soort meet up met mensen en ben je op zoek naar een lieve, doch strikte dagvoorzitter? Neem contact op Janneke en bespreek met haar de mogelijkheden.

  Wat ik zo fijn aan je vind, Janneke, is je toegankelijkheid, je interesse in andere leefwerelden, je mens tot mens benadering, je zachtheid. Het geeft vertrouwen, brengt humor tot leven en schept verbindingen. Je bent de lijm geweest in dit event. Nogmaals, dank je wel!

Alle berichten
×