GEMEENTE
RAADS
LEDEN.

Je bent gemeenteraadslid. Met passie en bevlogenheid nam je plaats in de gemeenteraad. Je was gedreven om het verschil te maken. Maar dat blijkt moeilijker dan gedacht. Regels, politieke processen en machtsverhoudingen in de lokale politiek houden je tegen en onnodig klein.

Workshops voor innerlijke rust

Over jou.

Je bent gemeenteraadslid. Met passie en bevlogenheid nam je plaats in de gemeenteraad. Je was gedreven om het verschil te maken. Maar dat blijkt moeilijker dan gedacht. Regels, politieke processen en machtsverhoudingen in de lokale politiek houden je tegen en onnodig klein. Misschien ervaar je zelfs tegenwerking op plaatsen waar je juist steun had verwacht.

Je voelt je steeds minder gedreven. Als het zo door gaat, wil je niet nog een periode plaatsnemen in de gemeenteraad. Je raakt steeds minder gemotiveerd. Je ziet gewoon nog niet hoe het kan, het verschil maken. Je twijfelt of je misschien een periode rust moet nemen of je misschien zelfs burn-out wilt melden.

Je bent niet de enige. En je kunt er iets aan doen.

Hoe ga je om met uitdagingen in je leven

De coaching.

In de coaching leer ik je hoe je weer wel met plezier zitting kan nemen in de gemeenteraad. Hoe je voor jezelf en jouw standpunten leert staan. Hoe je uit de hectiek van de moties van het laatste uur komt. Hoe je beter voorbereid en met meer zelfvertrouwen je punt kunt maken.

Jouw gemeente verdient bevlogen gemeenteraadsleden die iedere dag opstaan om het verschil te willen maken. Jij verdient het om weer met energie zitting te nemen in de raad.

De coaching is 1:1 bij mij in Maarssen of Utrecht of via Zoom.

Maak het verschil

6 x 90 minuten
€999,-

Hulp bij carriere switch

Over mij.

Vanaf 2018 tot 2020 was ik gemeenteraadslid in Utrecht. Toen verhuisde ik voor de liefde. Maar ik heb de gemeenteraad niet helemaal los gelaten.

Inmiddels mag ik diverse gemeenteraadsleden coachen, onder andere in Utrecht, Nieuwegein, Tilburg, Eindhoven en Bilthoven en begeleid ik teams van politieke partijen.

Tijdens mijn studie bestuurskunde kwam ik al voor onderzoek bij diverse gemeenteraden terecht. Daarna werd ik campagneleider voor diverse gemeenteraadscampagnes en fractiemedewerker. In de gemeenteraad van Utrecht werd ik ook voorzitter en begeleider van diverse raadsbijeenkomsten.

In de coaching gebruik ik naast de inhoudelijke politiek-bestuurlijke kennis ook mijn ervaring als yoga-docent en bewustzijnscoach. Ik heb hiervoor diverse trainingen gevolgd.