Helende ademcirkel

HELENDE ADEMCIRKEL.

In 2017 kwam ik in aanraking met ademwerk. In die tijd in mijn leven zat ik in een fulltime baan in de financiële sector. Ik was veel te zwaar. Ik leefde niet zo gezond. Dit had ik zelf niet helemaal door. Door het ademwerk is mijn leven veranderd.

Ik kan in het moment zijn. Mijn lichaamsvet is grotendeels verdwenen, zonder dat ik er moeite voor hoefde te doen. Ik kon beter slapen en ontspannen. Opgeslagen trauma is via het ademwerk geheeld. Ik voel me vrijer dan ooit. En dat is nog steeds de weg die ik afleg. Steeds vrijer worden in dit leven. Los van verplichtingen. Genieten in het moment hier en nu. Ook terwijl ik dit typ. Ook terwijl ik mijn financiën doe. Ook terwijl ik voor mijn kind zorg.

Klinkt groot. Dat is het ook. En tegelijkertijd is het klein. Het is hier en nu. Iedere grootse weg begint klein.

Zo is een helende ademcirkel groots door de kleinheid.

In een helende ademcirkel ga je aan de slag met wat er voor jou speelt. Dit kan zijn op fysiek niveau, maar ook op emotioneel en/of spiritueel niveau. Met de adem neem je een duik in het lichaam. Je onderzoekt de weefsels.

Met aandacht en adem mag je toelaten wat niet meer dient. Het is eenvoudig. Iedereen kan het. Maar niet iedereen wil het of durft het. Vooral van belang is dat je de intentie hebt om te verdiepen in dit leven.

Ik begeleid je met liefde, veiligheid en vertrouwen. En daarmee creëer ik voor jou en met jou een veilige bedding zodat je durft los te laten.

De methode die we gebruiken heet verbonden adem. De techniek leg ik je uit. Ook dit kun je.

Er zijn geen contra-indicaties voor mijn begeleiding. Wel zijn er omstandigheden waarbij veiligheid extra belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Zwangerschap
  • Ernstige psychische problematiek
  • Epilepsie

Ik begeleid je dan graag één op één zodat we samen bij jouw proces aanwezig zijn.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de volgende data: 8/7 – 22/7

De cirkel ziet er zo uit:

19.00 uur inloop
19.30 uur start met meditatie en intenties delen
21.30 uur afronding
22.00 uur voldaan en puur naar huis

Kosten: 25 euro

Als je twijfelt of het iets voor je is, neem dan contact met mij op.

Adem sessies