• Angsthaas gaat naar yogales

  Moediger leven met yoga

  Mijn E-book

 • Coaching

  Wat kan je verwachten na mijn coaching

  • Meer rust in je hoofd, minder piekeren.
  • Liefdevolle aandacht voor jouw lichaam.
  • Groter bewustzijn over wie jij als mens bent.
  • Authentieker leven.

  Jouw uitdaging

  Je hebt mooie ambities en verwacht veel van jezelf. Het liefste wil je het onderste uit de kan halen. Je houdt ervan om te presteren. Maar nu loop je ergens vast. Dat gaat bijvoorbeeld over je gezondheid, je relatie, je werk of studie. Je hebt al allerlei dingen geprobeerd, maar je komt er zelf niet uit. Heel normaal. Ik help je graag. Met liefdevolle aandacht voor jou. Samen vertragen we en onderzoeken we waar je in vastloopt, jouw wensen en jouw dromen. Samen maken we een persoonlijk plan met jouw doelen. Vanaf dat punt werken we naar een oplossing waar jij je goed bij voelt.

  Mijn methode

  Een combinatie van mentale en fysieke oefeningen. We beoefenen samen yoga en geven aandacht aan meditatie en ademhaling. We gaan met elkaar in gesprek, doen opdrachten en koppelen fysieke en mentale ervaringen aan elkaar. Ik stem mijn methode op jou en je behoefte af en werk op basis van intuïtie. Dat heb ik geleerd tijdens mijn opleidingen en training die ik zelf heb gevolgd bij onder andere Yoga College Tilburg, Yourlab, Paluka en 365 Dagen Succesvol.

 • Voor jou persoonlijk, omdat je het waard bent

  Pakketten

  Aandacht

  Aandachtig aanwezig zijn bij jouw probleem. Met verstillen, meditatie en adem-oefeningen.

   

  90 minuten intake

   

  3 x 90 minuten persoonlijke sessie inclusief adem-oefeningen

   

   

   

  € 395,-

   

  * exclusief reistijd, inclusief btw.

  Bewegen

  In dit pakket gaan we naar buiten. Naast alles in pakket A, krijg je ook yoga en natuur op jou persoonlijk afgestemd.

   

  90 minuten intake

   

  5 x 90 minuten persoonlijke sessie inclusief yoga, adem en natuur

   

   

   

  € 495,-

   

  * exclusief reistijd, inclusief btw.

  Continue

  Pakket A + B en dat nog langer. Plus een exit-strategie hoe je zelf verder kunt.

   

   

  90 minuten intake

   

  10 x 90 minuten persoonlijke sessie inclusief yoga, adem en natuur

   

   

   

  €895,-

   

  * exclusief reistijd, inclusief btw.

 • Als je denkt dat ik je kan helpen, bied ik je gratis telefonische kennismaking aan.

  Plan een kennismakingsgesprek

   

 • Reviews

  Wat anderen over mij zeggen

  Monique Knoop

  Ik heb de coaching van Janneke als prettig en behulpzaam ervaren. Het begon met een creatieve opdracht waardoor ik concreet heb kunnen maken hoe de situatie nu is en hoe ik het graag zou willen. Tijdens de skype sessies zijn we hier dieper op ingegaan en heeft Janneke me begeleid, onder andere door middel van meditaties.

  Hierdoor heb ik meer rust in mezelf gevonden. Ze heeft een fijne stem en een prettige energie, waardoor ik direct rust ervaar na een meditatie. Janneke heeft me geholpen met affirmaties en met het voelen van emoties en wat ze betekenen. Het heeft mij bewust gemaakt dat mijn gevoelens niet raar zijn, het hoort bij het proces. Ik heb geleerd om ze waar te nemen en te accepteren dat ze er zijn. Ook hebben onze gesprekken er mede voor gezorgd dat ik meer compassie voor mezelf heb en daarmee automatisch ook voor anderen.

  Ik vond het vooral heel fijn dat ik steeds met Janneke kon delen waar ik op dat moment tegenaan liep. Ze kan goed luisteren, is eerlijk en heeft geen oordeel. En ondanks dat het een online sessie is, voelde het altijd heel vertrouwd. Al met al, beveel ik Janneke aan als coach.

  Vera van Rijn

  Janneke heeft mij enorm geholpen, om weer grond onder mijn voeten te krijgen. In de onrustige tijden na mijn emigratie naar het buitenland. Door haar fijne intuïtieve aanpak kon ik in dit traject samen met haar, mijn oude patronen, angsten die zich aandiende onder ogen komen.

  De projecties en onrust omzetten naar kalmte, het vertrouwen te hebben en weer stevige grond onder mijn voeten voelen. Ik sta weer in verbinding met mezelf en mijn omgeving. Dankzij haar fijne meditaties, ademhalingstechnieken, online video calls en creatieve opdrachten.

  Hierdoor hebben we een ware transformatie gecreëerd in minder dan 3 weken. Ik ben nu echt thuis in mezelf en hoef er ook niet meer van weg, waar ik ook ga ik neem altijd mezelf mee. Wat een fantastische ervaring en een fijne energie brengt dat.

  Gift to myself!

All Posts
×