• Reviews

  Wat anderen over mij zeggen

  Queeny Rajkovski - Gemeenteraadslid de Utrechtse VVD

  Ik heb Janneke als voorzitter meegemaakt bij diverse type bijeenkomsten. Van informele bewonersbijeenkomsten tot formele bijeenkomsten in een formele setting met (politieke) lading.

  Janneke heeft een fijne zachte en oprechte persoonlijkheid. Dit uit zich in haar voorzichtersrol in een soort kwetsbaarheid zonder dat zij de leiding verliest. Een mooie aangeboren eigenschap die maakt dat zij zich duidelijk onderscheidt van ander type voorzitters.

  Als je Janneke als voorzitter hebt, dan kan je erop rekenen dat zij er volledig voor gaat om ervoor te zorgen dat de doelen van de bijeenkomst worden gehaald, de tijd in ogenschouw wordt genomen en zij dit op een manier doet die recht doet aan alle aanwezigen.

  Nadoua Dahmane - Life -en Mompreneur Coach

  Lieve Janneke,

  Gezien ik niet een van de prominente sprekers zou zijn in het programma, dacht ik het te gaan hosten. Ja, mijn eigen jubileum hosten 🤨.

  Oh, wat ben ik blij dat jij het dagvoorzitterschap op je nam! Ik kon daardoor vanaf de zijlijn meekijken, optimaal genieten en 'incasseren'.

  Je deed het fantastisch, een grote zorg minder voor mij. Je zorgde voor het vertrouwen in je bij de sprekers door ze te begroeten en kennis te maken, je regelde nog even de laatste puntjes, je dacht met me mee wat nog nodig kon zijn. Tijdens het programma hield je de sprekers liefdevol aan hun tijd, je deed de aankondigingen zorgvuldig en stond mij bij het trekken van de verrassingslootjes.

  Grappige momenten dat ik instinctief de namen de zaal in riep en jij liefdevol de microfoon onder mijn neus 'duwde'. Oja, we hebben een microfoon hahaha.

  Ik vond het geweldig je aan mijn zij te hebben staan en ik dank je hartelijk vanaf de bodem van mijn hart voor het hosten van mijn event.

  Heb je een bijeenkomst, een evenement of ander soort meet up met mensen en ben je op zoek naar een lieve, doch strikte dagvoorzitter? Neem contact op Janneke en bespreek met haar de mogelijkheden.

  Wat ik zo fijn aan je vind, Janneke, is je toegankelijkheid, je interesse in andere leefwerelden, je mens tot mens benadering, je zachtheid. Het geeft vertrouwen, brengt humor tot leven en schept verbindingen. Je bent de lijm geweest in dit event. Nogmaals, dank je wel!

  Liefs, Nadoua

  Ellen

  Janneke is warm, betrokken, scherp, liefdevol, diep, speels en integer.
  Gecoacht worden door Janneke voelt als een warm bad. Niet in de zin van een ‘easy ride’, wel in de zin van een veilige en vertrouwde context die ze weet te creëren. Je voelt dat ze oprecht geïnteresseerd is om jou verder te helpen. Janneke stelt rake vragen en heeft feilloos in de gaten waar de schoen wringt, weet dat helder te benoemen, en gaat daar direct mee aan de slag, dan past ze het programma voor die dag daarop aan.
  Ze geeft ook niet zomaar op. Als een onderwerp of thema nog niet voldoende is uitgediept bijvoorbeeld. Ze nodigt je uit steeds terug naar je gevoel te gaan en geeft je daar tools voor. Bijvoorbeeld in de vorm van een helpende meditatie.
  Ze komt met grappige, concrete opdrachten waarmee je onmiddellijk nieuw gedrag in de praktijk kunt gaan brengen, ermee oefenen, ook al heb je het nog nooit gedaan.
  Ik kende Janneke niet voordat we aan dit traject begonnen en nu ervaar en waardeer ik haar als een hele grote supporter, een waardevolle A-speler.
  Lieve Janneke, dank je wel voor dit bijzonder mooie traject! Ellen

All Posts
×