• Reviews

  Wat anderen over mij zeggen

  Vera Van Rijn

  Janneke heeft mij enorm geholpen, om weer grond onder mijn voeten te krijgen.

  In de onrustige tijden na mijn emigratie naar het buitenland.

   

  Door haar fijne intuïtieve aanpak kon ik in dit traject samen met haar, mijn oude patronen, angsten die zich aandiende onder ogen komen.

   

  De projecties en onrust omzetten naar kalmte, het vertrouwen te hebben en weer stevige grond onder mijn voeten voelen. Ik sta weer in verbinding met mezelf en mijn omgeving. Dankzij haar fijne meditaties, ademhalingstechnieken, online video calls en creatieve opdrachten.

   

  Hierdoor hebben we een ware transformatie gecreëerd in minder dan 3 weken. Ik ben nu echt thuis in mezelf en hoef er ook niet meer van weg, waar ik ook ga ik neem altijd mezelf mee. Wat een fantastische ervaring en een fijne energie brengt dat.

   

  Gift to myself!

  Ellen

  Janneke is warm, betrokken, scherp, liefdevol, diep, speels en integer.
  Gecoacht worden door Janneke voelt als een warm bad. Niet in de zin van een ‘easy ride’, wel in de zin van een veilige en vertrouwde context die ze weet te creëren. Je voelt dat ze oprecht geïnteresseerd is om jou verder te helpen. Janneke stelt rake vragen en heeft feilloos in de gaten waar de schoen wringt, weet dat helder te benoemen, en gaat daar direct mee aan de slag, dan past ze het programma voor die dag daarop aan.
  Ze geeft ook niet zomaar op. Als een onderwerp of thema nog niet voldoende is uitgediept bijvoorbeeld. Ze nodigt je uit steeds terug naar je gevoel te gaan en geeft je daar tools voor. Bijvoorbeeld in de vorm van een helpende meditatie.
  Ze komt met grappige, concrete opdrachten waarmee je onmiddellijk nieuw gedrag in de praktijk kunt gaan brengen, ermee oefenen, ook al heb je het nog nooit gedaan.
  Ik kende Janneke niet voordat we aan dit traject begonnen en nu ervaar en waardeer ik haar als een hele grote supporter, een waardevolle A-speler.
  Lieve Janneke, dank je wel voor dit bijzonder mooie traject! Ellen

  Monique Knoop

  Ik heb de coaching van Janneke als prettig en behulpzaam ervaren. Het begon met een creatieve opdracht waardoor ik concreet heb kunnen maken hoe de situatie nu is en hoe ik het graag zou willen. Tijdens de skype sessies zijn we hier dieper op ingegaan en heeft Janneke me begeleid, onder andere door middel van meditaties.

   

  Hierdoor heb ik meer rust in mezelf gevonden. Ze heeft een fijne stem en een prettige energie, waardoor ik direct rust ervaar na een meditatie. Janneke heeft me geholpen met affirmaties en met het voelen van emoties en wat ze betekenen. Het heeft mij bewust gemaakt dat mijn gevoelens niet raar zijn, het hoort bij het proces. Ik heb geleerd om ze waar te nemen en te accepteren dat ze er zijn. Ook hebben onze gesprekken er mede voor gezorgd dat ik meer compassie voor mezelf heb en daarmee automatisch ook voor anderen.

   

  Ik vond het vooral heel fijn dat ik steeds met Janneke kon delen waar ik op dat moment tegenaan liep. Ze kan goed luisteren, is eerlijk en heeft geen oordeel. En ondanks dat we online sessie deden, voelde het altijd heel vertrouwd. Ik beveel Janneke aan als coach!

Alle berichten
×