• Wie ben ik?

  Over mij en hoe ik werk

  Wie ik ben

  In vogelvlucht

  Mijn naam is Janneke van der Heijden, ik ben opgeleid als bestuurskundige en heb vanaf 2018 de overstap gemaakt naar meer intuïtief leven. De baan die ik had bij de Volksbank heb ik opgezegd. Inmiddels ben ik yogadocent en heb ervaring met meditaties en oefeningen om meer lichaamsbewustzijn te creëren. Daarnaast ben ik gemeenteraadslid voor GroenLinks in Utrecht. Naast het debateren ervaar ik veel plezier in het begeleiden van dialogen met de stad als gespreksleider. Ik werk graag met public speaking en oefen mijn skills nog steeds regelmatig via 'toastmasters'. Ik sport graag en stel mezelf doelen om mij fysiek en mentaal gezond te voelen. Zo train ik nu voor een Ironman 70.3 in augustus 2020.

  Mijn missie

  Om jouw volledige potentieel tot wasdom te brengen

  Zodat we allemaal in vrijheid, vol vertrouwen en optimisme kunnen leven. Waarin we ruimte ervaren en de kansen krijgen om te zijn wie we willen zijn. Waarin we angsten en vooroordelen kunnen loslaten en samen de dingen doen die goed zijn voor huidige en toekomstige generaties.

  Mijn kernwaarden

  Liefde - Puur - Duurzaam - Verwonderen

  Deze waarden betekenen voor mij in vrijheid en vanuit mijn eigen kern de ander tegemoet treden. Dat ik oog heb voor de toekomst en de situatie in het grote geheel van het universum plaats. In het leven houd ik graag ruimte voor ontdekken, lachen en genieten. Ik houd van de ruimte om me heen, van de natuur, en sta graag even stil in deze wondere wereld.

  Mijn pad

  La vida es peregrina

  Ik heb te lang alleen met mijn hoofd gewerkt. Niet geluisterd naar mijn gevoel, niet geluisterd naar mijn lichaam. Nu doe ik dat wel. Het brengt me veel rust, ontspanning en vreugde. En ook focus, doelgerichtheid en aandacht. Ik weet nu dat het leven een pad is. Ik ben nooit op de eindbestemming. Het enige dat rest is genieten van de weg.

  Wat ik bied

  Vanuit jouw kern leven

  Ik wil je graag gidsen op jouw pad. Zodat jij jouw potentie tot volledige wasdom kan laten komen. In je persoonlijk leven, je relaties en je werk. Ik doe dat met Magische meditaties, yoga, een-op-een coaching, trainingen, Sisterhood retreats en een Powervrouwen podcast.

All Posts
×