• Sisterhood retreats

  Wij, Lieselotte en Janneke, zelf zussen, organiseren retreats voor zussen en vriendinnen.

   

  Zodat jij je thuis kan voelen in je vrouwelijke kern en steun kan vinden bij belangrijke vrouwen in je leven.

   

  Door samen te delen en te voelen kunnen we samen groeien.

   

 • Zondagmiddag 22 december - Sisterhoodretreat

  Thema = Terug naar mijn natuur

  Een ontspannen middag

  Een relaxte sfeer, lekker eten en drinken, fijne vrouwen om je heen die net als jij in een veilige ruimte zich willen ontwikkelen.

  Zelfonderzoek

  Een middag om te onderzoeken wie jij bent en wilt zijn. Te ontdekken hoe je in je vrouwelijke kracht kunt staan en te delen met andere vrouwen.

  Programma

  Meditatie

  Yoga

  Adem

  NLP

  Dialoog voeren

   

   

  Tijd indicatie

  Welkom 13.00 uur

  Einde 17.00 uur

  Jouw investering

  40,- per persoon

   

  Locatie

  Yoga Utrecht,

  Centrum van Utrecht, Oudegracht

 • Wat anderen over ons zeggen

  Dionne

  "Sisterhood retreat is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en open staat voor yoga en meditatie! Janneke en Lieselotte zijn twee spontane, enthousiaste vrouwen. Ze vullen elkaar goed aan tijdens de middag en begeleiden elk vanuit hun eigen kennis en ervaring de verschillende onderdelen. Zonder oordeel. Alles mag er zijn. Ik heb het beleefd als een middag waarbij ik inzichten heb op gedaan in mijn eigen proces. Waarin ik een stukje over mezelf geleerd heb in contact met 'onbekenden'en waarin de zwaardere onderwerpen afgewisseld worden met luchtigheid en humor waardoor je met een goed gevoel weer naar huis gaat. Super bedankt voor deze fijne middag!!"

  Anita

  Na de Sisterhood retreat blijft me bij de afwisseling van het programma. Activiteiten gecombineerd met rust, informatie of juist ff gek doen. Dit heb ik als fijn ervaren omdat ik zelf vaak vergeet om ook eens te lachen na alle serieusheid. Het was fijn om oprechte interesse te ervaren. 'Goede' open vragen stellen zowel tijdens de wat lossere gesprekjes als de meer serieuzere. Wat ik hier belangrijk vind is dat ik heb ervaren dat er wordt geluisterd, zonder de inmenging van eigen gekleurde waarheden of (voor)oordelen. Dit gaf een veilig gevoel en helpt me om vanuit een ander gezichtspunt naar mezelf te kijken en me verder te ontwikkelen. Lieselotte en Janneke zijn op spiritueel niveau 'mooi' en 'fijn' ontwikkeld. Ik voelde de steun van de vrouwen die er waren. Iedereen mag zijn zoals zij is. Het is goed."

 • Kan je geen genoeg krijgen? Of wil je een andere keer meedoen?

  Meer sisterhoodretreats die eraan komen

  Volgende data retreats:

  22 december - Terug naar mijn natuur - Utrecht

  26 januari - Mijn cyclus, mijn ritme - Utrecht

  1 maart - Ik maak mijn dromen waar - Breda

  5 april - Wij werken samen - Utrecht

  Volgende data ademsessies

  10 januari - Breda

  14 februari - Breda

  13 maart - Utrecht

  17 april - Utrecht

  Sisterhood Summer Retreat coming up in de zomer van 2020!

   

   

   

 • Over ons

  Wie we zijn

  Janneke, opgeleid als bestuurskundige, is yogadocent en heeft ervaring met meditaties en oefeningen om meer lichaamsbewustzijn te creëren. Daarnaast is ze gemeenteraadslid in Utrecht.

   

  Lieselotte heeft SPH gestudeerd, veel ervaring met individuele en groepsbegeleiding en is NLP-master. Ze kent vele technieken om tot persoonlijke groei te komen waarin lichaamsgericht werken en kennis bij elkaar komen.

  Onze droom

  Zelf hebben we de afgelopen jaren veel samen mogen leren over wie we zijn, hoe onze patronen eruit zien. Dat waren wegen van veel vallen maar nog vaker opstaan. En het fijne is, dat we dit ook als zussen samen met elkaar konden delen en veel steun aan elkaar hebben ervaren. We willen graag vrouwen de ruimte en aandacht bieden om hun paden te onderzoeken. Zodat ook jij die persoon kan zijn die je altijd al wilde zijn.

  Wat we doen

  We bieden Sisterhood retreats aan. Deze retreats zijn een combinatie van verschillende dingen. We gaan met elkaar in gesprek, doen opdrachten en koppelen fysieke en mentale ervaringen aan elkaar. We stemmen onze methode graag op jou en de groep af, werken in het moment en op basis van intuïtie.

   

  We vinden het super tof als je met ons wilt ontdekken en ontwikkelen.

 • NIEUWS!!!

  Sisterhood Summer Retreat

  Een ontspannen week

  Een relaxte sfeer, lekker eten en drinken, fijne vrouwen om je heen die net als jij in een veilige ruimte zich willen ontwikkelen. En dat in een mooie omgeving en met genoeg tijd voor ontspanning.

  Zelfonderzoek

  Een week lang om te onderzoeken wie jij bent en wilt zijn. Te ontdekken hoe je in je vrouwelijke kracht kunt staan en te delen met andere vrouwen. En samen ontdekken jullie over jullie relatie.

  Programma

  Meditatie

  Yoga

  NLP

  Dialoog voeren

  Stilte

  Lekker eten en drinken

   

  Zomer 2020

  Een week lang met ons genieten en zelfonderzoek doen.

  Kosten indicatie

  ca. 1000 per persoon.

  Met twee 1750,-

  Locatie

  Portugal

Alle berichten
×