• Trainingen voor jouw organisatie

  Wat kan je verwachten

  • Meer rust in het team, minder stress
  • Versterken van persoonlijk leiderschap
  • Groter bewustzijn over het bedrijf
  • Gezamenlijke visie

  De uitdaging

  Je zou graag meer afstemming in het team willen ervaren. Jullie zitten niet altijd op een lijn. Je zou graag vanuit rust en aandacht willen werken, maar in de hectische omgeving en de snelheid van jouw bedrijf lukt dat niet altijd. Samen vertragen we, brengen we de aandacht naar het hier en nu. Vanuit daar werken we aan gezamenlijke visie en doelen voor het team.

  Mijn methode

  Een combinatie van mentale en fysieke oefeningen. We beoefenen samen yoga en geven aandacht aan meditatie en ademhaling. We gaan met elkaar in gesprek, doen opdrachten en koppelen fysieke en mentale ervaringen aan elkaar. Ik stem mijn methode op jouw en de behoefte van het team af en werk op basis van intuïtie. Dat heb ik geleerd tijdens mijn opleidingen en training die ik zelf heb gevolgd bij onder andere Yoga College Tilburg, Yourlab, Paluka en 365 Dagen Succesvol.

 • Magisch mediteren

  Ik help je graag

  Via jouw website

  Om jouw doelgroep online te bereiken

  English meditation for Enneagram 6 personalities who can sometimes spend to much time and energy overthinking the past and future and are helped with refocussing their attention into their body.

  Op jouw event

  Effectiever en met duurzame impact

  Wil je je event effectiever laten zijn? Duurzame impact maken bij mensen? Dan helpt het om naast de inhoud de aanwezigen ook op mentale energetische en fysieke manier te voeden. Ik help je graag met live meditaties, yoga en andere oefeningen om het maximale uit je event te halen.

 • Voorbeelden van trainingsaanbod

  Magisch mediteren

  Je bent op zoek naar meer rust, naar meer verbondenheid met het team, je wilt graag de focus van jouw team versterken of het concentratievermogen vergroten. Mediteren kan daarbij helpen. Real life en online mogelijkheden. Wil je alvast een voorproefje?

  Herken de angsten

  Vaak vinden we negatieve emoties zoals angst & jaloezie, dingen die er niet mogen zijn. In deze training gaan we deze emoties gebruiken. Vanuit een veilige setting gaan we ze herkennen en uitvergroten, zodat in jouw team deze emoties een plek mogen krijgen en jullie ze op een fijne manier kunnen inzetten in het werk.

  Hoger doel

  Vind de missie van jouw team. We werken met theorieën als purpose / Ikigai en andere concepten zodat het team dichter bij het doel komt. Wat zouden jullie echt willen creëren? In deze training gebruiken we verschillende methoden om de wensen op tafel te krijgen. We bepalen handvatten en stippelen een route uit om daarnaar te handelen.

 • Kan ik jouw team of bedrijf helpen?

  Plan een kennismakingsgesprek

All Posts
×